Tilbage til forsiden
Vine Hedvin Spiritus Øl Mjød Kaffe The Delikatesser Gavekort Erhverv Arrangementer Rengøringsprodukter
 
Erhverv

Vin og spiritus har altid været et yndet gaveobjekt til receptioner, jubilæer, fødselsdage, personalegaver og lignende.
Når man bruger vin til repræsentation, er det vigtigt at vinens kvalitet afspejler det kvalitetsniveau, som man ønsker at modtageren skal forbinde med ens virksomhed. God vin, der er udvalgt med omhu, vil naturligvis give et godt indtryk, når modtageren nyder flaskerne.

Hos Tøndeni garanter vi for at kvaliteten altid er i orden, uanset vinens oprindelse eller prisklasse. Vi har mange års erfaring i at udvælge vine og går aldrig på kompromis med kvaliteten.

Ud over at vinens kvalitet skal være i orden, er det vigtigt at indpakningen er perfekt.
På disse sider vil vi gerne give et indtryk af de muligheder der findes, når man giver vin som gave og hvordan vin som gave kan blive til reklame på et gavebord.

For hvorfor ikke benytte lejligheden til at profilere ens virksomhed, når man giver vin som gave ? - både over for modtageren og over for andre der ser et gavebord ved en reception.

Vore erhvervssider kan give et indtryk heraf, men tøv ikke med at henvende Dem, hvis De ønsker supplerende oplysninger.Læs mere om:
Trækasser med firmalogo

Præsentable trækasser - med DERES firmalogo påtrykt i farver - giver god opmærksomhed på et gavebord og virker professionelt. Gaven forsvinder med andre ord ikke i mængden på gavebordet. At få...Gavekartoner med firmalogo

Gavekartoner kan også påføres Deres firmalogo. Gavekartonerne, der er lavet af kraftigt bølgepap, konstrueret med bærehank, kan leveres til henholdsvis 1, 2, 3, 4 og 6 flasker i farverne hvid, rød,...Flasker med egen etiket

Flasker med egen etiket har stor reklame- og signalværdi. Deres egen vinetiket kan tiltrykkes fuldstændig efter Deres ønsker om farver, lay-out m.v. Vi sørger naturligvis gerne for lay-out og indscanning af...Levering/forsendelse

Vi sørger gerne for levering og forsendelse. Vi har daglig udbringning i lokalområdet, ligesom vi jævnligt har en bil i Haslev / Faxe området.
 
Jernbanegade 36 - 4690 Haslev - Telefon 56 39 70 45 - Email: info@toenden.dk
CVR-nr. 38050141