Tilbage til forsiden
Vine Hedvin Spiritus Øl Mjød Kaffe The Delikatesser Gavekort Erhverv Arrangementer Rengøringsprodukter
 
Maison Sichel, den verdensberømte Bordeaux-familie

Familienavnet "Sichel" er blevet synonym for kvalitetsvine fra Bordeaux. Familien etablerede sig i Bordeaux i 1883. Igennem årene har familien opbygget det mest respekterede familieejede handelshus i regionen - både med produktion og handel af regionens vine. Succesen kan tilskrives en både kreativ og meget innovativ tankegang, der samtidig respekterer regionens traditioner. Familien er partejer i én af verdens mest ansete og respekterede ejendomme, nemlig ingen ringere end selveste Château Palmer i Margaux. Endvidere ejer familien Château D´Angludet i Margaux, der i dag anses for en af de allerbedste Cru Bourgeois vine på Médochalvøen. Château D´Agludet er familiens base. Peter A. Sichel købte slottet i 1961 og de fem brødre, der i dag har ansvaret for firmaets drift, er opvokset på Château D´Angludet, hvor de alle fem har fået vinproduktion ind med modermælken.

I 1967 etablerede Peter A. Sichel vineriet CAVE BEL-AIR i Saint-Maixant, tæt på Bordeaux. Dermed blev familien det første handelshus, som ikke kun forhandlede regionens vine, men som også involverede sig direkte i produktionen af vinene. Dette gjorde Sichel i stand til at kontrollere kvaliteten fra druer til vin.

I starten af 1990´erne købte familien Domaine Du Trillol i Corbières. I løbet af de forgangne 16 år har winemaker Ben Sichel, der samtidig er ansvarlig for frembringelsen af Château D´Angludet, skabt én af de allerbedste sydfranske vine. Domaine Du Trillol er nok "best value for money", der overhovedet kan opdrives i Corbières.

Vi er stolte over at arbejde med Sichel, en familie med stolte traditioner og med kvalitet som overordnet målsætning i alt hvad familien beskæftiger sig med.

Fandt 4 varer fra Maison Sichel, den verdensberømte Bordeaux-familie:
Sydfrankrig
Rødvine
Fra teamet der skaber Château D´Angludet og Château Palmer i Margaux. En meget stor vin til en absolut retfærdig pris! ...
NB! pris v/28 fl. kun 89.00 pr. fl.
Læs mere...
DKK 99.75
pr.fl.
Bordeaux
Rødvine
En stor stor vin i alle årgange. Og 2003 er bestemt ingen undtagelse. Vi vil dog anbefale, at du køber for...
Læs mere...
DKK 315.75
pr.fl.
Vis alle varer fra Maison Sichel, den verdensberømte Bordeaux-familieProducenten: Maison Sichel, den verdensberømte Bordeaux-familie Familienavnet "Sichel" er blevet...
Læs mere...
DKK 349.75
pr.fl.
Château D´Angludet i årgang 2004 er et rigtigt godt køb. En stor vin, hvor der venter den meget tålmodige en stor...
Læs mere...
DKK 354.75
pr.fl.

Angivne priser er DKK incl. 25,00% moms.
Forbehold for fejl, mellemsalg og afgiftsændringer.
 
Jernbanegade 36 - 4690 Haslev - Telefon 56 39 70 45 - Email: info@toenden.dk
CVR-nr. 38050141