Tilbage til forsiden
Vine Hedvin Spiritus Øl Mjød Kaffe The Delikatesser Gavekort Erhverv Arrangementer Rengøringsprodukter
 
Château Fonréaud, 2003 - Listrac-Médoc, Cru Bourgeois Supérieur

En nydelse for alle Médoc-fans. Château Fonréaud er en fantastisk klassiker, der imponerer årgang efter årgang. Forklaringen skal findes i markernes gamle vinstokke, en fænomenal winemaker og en ihærdig families vilje til at ville det bedste!

Château Fonréaud
er et gammelt vinslot, der blev opført helt tilbage i 1855 - samme år som den berømte klassifikation på Médoc blev gennemført. Det er imidlertid først med familien Chanfreau´s overtagelse i 1962, at slottets vine begynder at vinde international anerkendelse, således at Fonréaud i dag er en af de mest ansete og respekterede vine i hele Listrac kommune.
Igennem årene har familien Chanfeau lagt mange kræfter i at renovere såvel vinmarkerne som slottets kælder. I dag har markerne en så høj gennemsnitsalder, at der virkelig høstes druer af højeste kvalitet. Markerne er beplantet med overvejende Cabernet Sauvignon og Merlot, men også med en lille andel Petit Verdot.

Vinproduktionen på slottet
Det er den karismatiske og fænomenalt dygtige winemaker Alix Combes, der har ansvaret for vinen på Château Fonréaud. Alix har tidligere været ansvalig for en af de mest velkendte 2. Cru vine i Pauillac, men familien Chanfreau har formået at lokke ham til Fonréaud, hvor han har fået mere frie tøjler. Alix Combes frembringer på mange måder en traditionel vin med de bund solide karakterer, der kan forventes af en stor Médoc. Hver enkelt parcel høstes og vinificeres særskilt. Lagringen foregår over en 12
måneders periode på franske egefade, hvoraf 1/3 del udskiftes hvert år.

Bunker af udmærkelser
Château Fonréaud har igennem de seneste mange år modtaget bunker af udmærkelser og anerkende ord fra international vinmagasiner og fagfolk. En fortjent anerkendelse af et solidt stykke arbejde.

Decanter: "Best value"

--------------------------------------------------------------------------------

Pris: DKK 155.75 pr.fl. 75 cl.
Bestil:fl. 75 cl.

Angivne priser er DKK incl. 25,00% moms.
Forbehold for fejl, mellemsalg og afgiftsændringer.

Vis alle varer:
Bordeaux
 
Jernbanegade 36 - 4690 Haslev - Telefon 56 39 70 45 - Email: info@toenden.dk
CVR-nr. 38050141