Tilbage til forsiden
Vine Hedvin Spiritus Øl Mjød Kaffe The Delikatesser Gavekort Erhverv Arrangementer Rengøringsprodukter
 
Château Mareil, 2008 - Médoc - Cuvée Chancelade

Vi har købt stort ind, så her får du meget Médoc for pengene. Château Mareil er en rigtig klassisk mad-vin, der folder sig ud til en god ret dansk mad. Den er som skræddersyet til en god hakkebøf med pandesovs.

Château Mareil
er en 26 hektar stor ejendom, der er beliggende i kommunen Ordonnac i den nordlige ende af Médoc-halvøen. Ikke langt fra bredden af Gironde floden. Markerne på Mareil er beplantet med 57% Cabernet Sauvignon, 36% Merlot, 7% Cabernet Franc, der har en gennemsnitsalder på omkring 20 år. Der pågår konstant renovering af vinmarkerne for at sikre en konsistent kvalitet af druerne fra år til år.

Årgang 2008
Château Mareil har en flot dyb, næsten bourgogneagtig, rød farve. I næsen fornemmes solbær og blåbær. En klassisk aroma for Médoc. Smagen er blød med silkeagtige tanniner, og afslutningen er behagelig med en vedholdende og behagelig eftersmag.

Vi har handlet stort ind...
Vi har hjemkøbt et meget stort parti af denne slotsaftappede vin, og har derfor fået en vanvittig god pris. Det kommer dig til gode. Snup en kasse eller to. Vinen har et godt lagringspotentiale.

Serverings TIPS
Serveringstemperaturen bør ikke overstige 18 grader. Vinen er velegnet til ikke for krydrede kødretter og gode milde oste.
Château Mareil er absolut en klassisk madvin, som vinder ved iltning i en karaffel. Prøv Château Mareil til en god dansk hakkebøf med pandesovs. Det er som skræddersyet...

Pris: DKK 84.75 pr.fl.
NB! pris v/6 fl. kun 65.83 pr. fl.
Bestil:fl.

Angivne priser er DKK incl. 25,00% moms.
Forbehold for fejl, mellemsalg og afgiftsændringer.

Vis alle varer:
Bordeaux
 
Jernbanegade 36 - 4690 Haslev - Telefon 56 39 70 45 - Email: info@toenden.dk
CVR-nr. 38050141