Tilbage til forsiden
Vine Hedvin Spiritus Øl Mjød Kaffe The Delikatesser Gavekort Erhverv Arrangementer Rengøringsprodukter
 
Château La Fleur Nardon 2007 - Saint-Émilion

Rigtigt godt håndværk fra et lille godt Saint-Émilion slot, hvor vinmarkerne har den helt rigtige beliggenhed indenfor regionens grænser.

Château La Fleur Nardon
har tilhørt familien Rufat siden det 16. århundrede. Slottet er beliggende i Saint-Christophe des Bardes, der regnes som "den rigtige side af vejen" i Saint-Émilion. Et område, hvor ikke alt skinnende er guld. Men det er vinen fra Château La Fleur Nardon. Det er rigtigt godt håndværk.

Slottets vinstokke
har en gennemsnitsalder på mere end 30 år. Markerne, hvis undergrund består af kalkholdig lerjord, er beplantet med 70% Merlot og 30% Cabernet Franc. De helt perfekte druetyper til denne for Saint-Émilion meget kostbare undergrund.

Oplevelsen
Vinen har en meget intens dybrød farve. I munden fornemmes en silkeblød vin, der fylder alle smagsløg med imødekommende aromaer, som man kan forvente fra velproduceret Saint-Émilion.
Masser af violer og krydderier. En ret kraftig og maskulin vin, men med en meget fin balance og afrunding.

Serverings TIPS
Serveringstemperaturen bør ikke overstige 18 grader. Vinen er som skabt til en god rød bøf eller en veltilberedt steg fra ovnen eller stegegryden. Tilbehøret må ikke være for krydret og kraftigt. Château La Fleur Nardon kan også serveres til et lækkert udvalg af gode, men ikke for kraftige oste.
Og så smager den bare lækkert, når man har sat sig godt tilrette i stuens bedste stol efter en skøn middag

Pris: DKK 134.75 pr.fl. 75 cl.
Bestil:fl. 75 cl.

Angivne priser er DKK incl. 25,00% moms.
Forbehold for fejl, mellemsalg og afgiftsændringer.

Vis alle varer:
Bordeaux
 
Jernbanegade 36 - 4690 Haslev - Telefon 56 39 70 45 - Email: info@toenden.dk
CVR-nr. 38050141