Tilbage til forsiden
Vine Hedvin Spiritus Øl Mjød Kaffe The Delikatesser Gavekort Erhverv Arrangementer Rengøringsprodukter
 
Philippe Bouchard, 2004 - Bourgogne Chardonnay

Denne fremragende Chardonnay udstråler hele Philippe Bouchards filosofi om "god Bourgogne til medgørlige priser". Virkelig et hvidvinsfund til prisen!

Vinen har en flot gylden farve, og duften er imødekommende og aromatisk med alle de kendte karakteristika for Chardonnay fra Bourgogne. Smagen er let røget og vinen er fed og olieret i munden, men samtidig med en forfriskende dejlig frugt. Livlig, delikat og elegant.

Philippe Bouchards Bourgogne Chardonnay optræder som en skræddersyet kompagnon til grillet laks, skaldyr, retter med lyst kød eller gode kraftige oste.

Pris: DKK 89.75 pr.fl.
Bestil:fl.

Angivne priser er DKK incl. 25,00% moms.
Forbehold for fejl, mellemsalg og afgiftsændringer.

Vis alle varer:
Bourgogne

Philippe Bouchard

Det gamle Bourgognefirma Philippe Bouchard er i dag en selvstændig enhed i "vingruppen" Corton Andre, der er hjemmehørende i Aloxe-Corton i hjertet af Bourgogneregionen. Med en rådighed over ca. 150 hektar gode vinmarker i Bourgogne - hvoraf mere end halvdelen er Premier Crus og Grand Crus - producerer Philippe Bouchard alle de lækre Bourgognevine, som hjertet kan begære, lige fra enkle, pæne og økonomisk overkommelige vine, til de mere sjældne og luksuøse enkeltmarksvine, som kan sprænge et helt husholdningsbudget på en enkelt vinoplevelse.
 
Jernbanegade 36 - 4690 Haslev - Telefon 56 39 70 45 - Email: info@toenden.dk
CVR-nr. 38050141