Tilbage til forsiden
Vine Hedvin Spiritus Øl Mjød Kaffe The Delikatesser Gavekort Erhverv Arrangementer Rengøringsprodukter
 
Gravello - Librandi 2007Librandi familien er motiveret af en dybtliggende nysgerrighed. De kunne ikke modstå fristelsen for at prøve at kombinere Calabrians ældste drue Gaglioppo med den noble Cabernet Sauvignon, og det viste sig efter års forsøg at de to var perfekte partnere.

Derfor gav de den navnet Gravello som betyder harmonisk. Cabernet Sauvignon og Gaglioppo druerne giver denne vin sin seriøse karakter og ekstraordinære elegance.

Den har en rubinrød og klar farve med mange violette reflekser. Bouqueten er en kombination af en mangfoldig karakter med et behageligt strejf af fad. En tør, stabil og velbalanceret vin.

Er velegnet til rødt kød, stege, vildt, fjerkræ og vellagrede oste.

Librandi er Calabriens absolut førende vineri. Oplev bjergene, havet og bøndernes køkken i Italiens tå.

5 stjerner i www.vinavisen.dk, de skrev:

"Blød og lækker rødvin, der fylder munden med frugt, krop og krydderi. Den smager simpelthen godt og er en interessant vin. Den skal ledsage mad".

5 stjerner i Jyske Vestkysten, de skrev:

"Vi er i Syditalien - nærmere bestemt i Calabrien - tåen i den italienske støvle. Bag denne vin står den kendte producent Librandi. Både i duft og smag virker vinen stadig en smule lukket, men der er ingen tvivl om, at man har noget at glæde sig til, hvis man gemmer et par flasker Gravello i et par år. Duften er allerede nu meget intens, nærmest hed. I munden fornemmer man masser af frugt men også interessante, balsamico-agtige toner. En stjerne i svøb og et virkelig godt køb til prisen."


Pris: DKK 289.75 pr.fl. 75 cl.
Bestil:fl. 75 cl.

Angivne priser er DKK incl. 25,00% moms.
Forbehold for fejl, mellemsalg og afgiftsændringer.
 
Jernbanegade 36 - 4690 Haslev - Telefon 56 39 70 45 - Email: info@toenden.dk
CVR-nr. 38050141