Tilbage til forsiden
Vine Hedvin Spiritus Øl Mjød Kaffe The Delikatesser Gavekort Erhverv Arrangementer Rengøringsprodukter
 
Baglio di Luna, 2011 Nero d´Avola - Syrah, Terre Siciliane IGP

Den eksklusive topudgave fra Baglio di Luna serien. Med et lavt høstudbytte, en minutiøs vinifikation og en efterfølgende fadlagring på 6 måneder, fremstår denne vin med en meget mørk farve, en tætpakket frugt og flotte vaniljeagtige toner fra fadlagringen.

Vinproducenten Baglio Curatolo Arini
er beliggende i byen Marsala på Siciliens vestkyst. Denne familievirksomhed har rødder tilbage i vinbranchen fra omkring 1875, hvor den eneste produktion dog bestod i datidens så populære Marsala. Familien producerer stadigvæk en fantastisk Marsala, og det er den ældste familieejede Marsalaproducent på Sicilien. Familien producerer i dag også en lang række af forskellige rød- og hvidvine. Vinmarkerne er beliggende i to forskellige områder. Èn er beliggende meget tæt ved Marsala og endnu en er beliggende i den centrale del af Sicilien. I 1998 ansatte man dr. Alberto Antonini, der i 10 år havde arbejdet som wine-maker hos den verdensberømte producent i Toscana, Antinori. Siden da har han været ansvarlig for al vinproduktion, og det er ikke mindst hans fortjeneste, at familien har høstet stor anerkendelse for deres vine igennem de seneste år.

Baglio di Luna - Oak
Produceres på de 2 druer, Nero d´Avola og Syrah. "Baglio" stammer fra gammel siciliansk dialekt og betyder "mændenes hus". Et sted hvor småbønder og landarbejdere, efter en lang og hård arbejdsdag, nød hinandens samvær over en god middag og et lille glas vin.

Serverings-TIPS
Serveringtemperaturen bør ikke overstige 18 grader. Baglio di Luna Oak er det perfekte akkompagnement til kraftige kødretter som and, flæskesteg eller krydrede gryderetter. Også en super god ledsager til kraftige modne oste.

Pris: DKK 119.75 pr.fl. 75 cl.
Bestil:fl. 75 cl.

Angivne priser er DKK incl. 25,00% moms.
Forbehold for fejl, mellemsalg og afgiftsændringer.

Vis alle varer:
Sicilien
 
Jernbanegade 36 - 4690 Haslev - Telefon 56 39 70 45 - Email: info@toenden.dk
CVR-nr. 38050141