Tilbage til forsiden
Vine Hedvin Spiritus Øl Mjød Kaffe The Delikatesser Gavekort Erhverv Arrangementer Rengøringsprodukter
 
Sancerre, Domaine Moreux 2010

Vinfremstilling har været en tradition i familien Moreux i flere generationer. Patrice Moreux, og hans to sønner Arnaud og Julien, er fra vinlandsbyen "Les Loges". Her dyrker de ca. 35 hektar i "Pouilly-sur-Loire".

Patrice Moreux dyrker samtidig 5 hektar Sauvignon Blanc i Sancerre, hvor undergrunden består af ler og kalksten. Et terroir, der giver aromatiske, mineralske og velsmagende hvidvine, som en hel verden værdsætter.

Domaine MOREUX Sancerre
er udelukkende produceret på Sauvignon Blanc. Vinen har en fin blomsteraroma, og en frugtrig smag med et feminint tilsnit. En meget velsmagende, frisk og mineralsk Sancerre, der er vedholdende i eftersmagen. Det er en meget "ren" hvidvin - tør og stringent med en lang nuanceret eftersmag. Den oser af klasse.

5 af 5 stjerner i VinAvisen.dk, der skrev;
"Frisk og saftig hvidvin med et karakteristisk billede af Sauvignon-druen med dens noter af græs, hyldeblomster og stikkelsbær".

Serverings-TIPS
Serveringtemperaturen bør ikke overstige 8-9 grader. Denne lækre Sancerre er en "allround" hvidvin, som med fordel vil kunne sættes til mange forskellige fiske- og skaldyrsretter. Alt god fra havet er velkommen på tallerkenen til denne klassevin.

Pris: DKK 149.75 pr.fl. 70 cl.
Bestil:fl. 70 cl.

Angivne priser er DKK incl. 25,00% moms.
Forbehold for fejl, mellemsalg og afgiftsændringer.
 
Jernbanegade 36 - 4690 Haslev - Telefon 56 39 70 45 - Email: info@toenden.dk
CVR-nr. 38050141