Tilbage til forsiden
Vine Hedvin Spiritus Øl Mjød Kaffe The Delikatesser Gavekort Erhverv Arrangementer Rengøringsprodukter
 
Auchentoshan Three Wood - 43%

KØB DENNE FLASKE ONLINE OG MODTAG EN GRATIS 3 CL. PRØVE TIL EN VÆRDI AF KR. 35,00 - HUSK FRI FRAGT.

Auchentoshan Distillery ligger på den vestlige side af Scotland, små 15 km nordvest for Glasgow. Destilleriet er bygget i år 1800 og hører til whisky regionen &"lowlands&".

Auchentoshan er kendt for at producere det eneste &"triple distilled&" single malt i Scotland. Whiskyen løber altså en ekstra gang igennem destillationsapparatet, sammenlignet med andre skotske single malts. Dette gøres for at give Auchentoshan whiskyerne den velkendte bløde og runde smag.

Three Wood er en særlig aftapning, som er lageret på tre forskellige egetræsfade. Whiskyen starter sit spæde liv på amerikanske bourbon fade, præcis som de fleste andre whiskyer. Efterfølgende lagres den på to forskellige spanske sherry fade. Først Oloroso sherry og sidst den helt søde Pedro Ximenez.

Auchentoshan Three Wood er bronzefarvet med gyldne nuancer i glasset. Næsen præges af solbær, brun sukker og en smule appelsin.

Smagen er fyldig og med en behagelig sødme. Frugtig og med noter af hasselnød, en smule kanel og flødekaramel. Et lille bid af citron holder sødmen i skak, og giver en god balance. Lang afslutning med frugt fra de spanske sherry fade.

Pris: DKK 499.00 pr.fl.
Bestil:fl.

Angivne priser er DKK incl. 25,00% moms.
Forbehold for fejl, mellemsalg og afgiftsændringer.

 
Jernbanegade 36 - 4690 Haslev - Telefon 56 39 70 45 - Email: info@toenden.dk
CVR-nr. 38050141