Tilbage til forsiden
Vine Hedvin Spiritus Øl Mjød Kaffe The Delikatesser Gavekort Erhverv Arrangementer Rengøringsprodukter
 
Tullibardine 25 years - 43%

KØB DENNE FLASKE ONLINE OG MODTAG EN GRATIS 3 CL. PRØVE TIL EN VÆRDI AF KR. 90,00 - HUSK FRI FRAGT.

Fra toppen af hylden i Tullibardine-serien er her destilleriets 25-års udgave, som lægger Whiskydrikkere verden over for sine fødder i kraft af sin delikat cremede og let krydrede frugtfylde, der er destilleriets varemærke.

Whiskyen er modnet i Oloroso Sherry-fade i intet mindre end 25 år og er efter endt modning tappet på flaske uden brug af koldfiltrering ved en alkoholprocent på 43.

Mørk gylden ravfarvet i glasset åbner Tullibardines 25-års Whisky sig med rige noter af frugtkage, tørret abrikos, varme krydderier og akaciehonning samt subtile strejf af vanilje. I munden føles den lækkert cremet og silkeagtig og byder på noter af appelsin og appelsinskal, lyse rosiner, hasselnødder, krydderier og diskret ristet eg. Afslutningen har en imponerende længde og en fornem balance mellem det frugtige og det krydrede.

Tullibardines 25-års Whisky tilhører kategorien af spiritus, man bør unde sig selv at prøve. I så fald fortjener den ud over den rigtige anledning, tid og opmærksomhed de bedste Whiskyglas og en serveringstemperatur på 16-18 grader.


Pris: DKK 1795.00 pr.fl.
Bestil:fl.

Angivne priser er DKK incl. 25,00% moms.
Forbehold for fejl, mellemsalg og afgiftsændringer.

Vis alle varer:
Tullibardine
 
Jernbanegade 36 - 4690 Haslev - Telefon 56 39 70 45 - Email: info@toenden.dk
CVR-nr. 38050141