Tilbage til forsiden
Vine Hedvin Spiritus Øl Mjød Kaffe The Delikatesser Gavekort Erhverv Arrangementer Rengøringsprodukter
 
Kilkerran 12 years Single Malt - 46 %

KØB DENNE FLASKE ONLINE OG MODTAG EN GRATIS 3 CL. PRØVE TIL EN VÆRDI AF KR. 35,00 - HUSK FRI FRAGT.

Denne whisky har været ventet med længsel. Det er nemlig den første 12 års whisky fra Glengyle Distillery efter genåbningen af destilleriet tilbage i starten af dette årtusinde.

Glengyle Distillery er det eneste nye destilleri på CampbellTown i 125 år. Campbelltown som engang var Skotlands whisky hovedstad, men efter 1. verdenskrig måtte mange destillerier lukke ned.

Glengyle´s historie går tilbage til etableringen i 1876, men lukkede igen i 1925. Først i 2004 er produktionen startet op igen, og her i 2016 er det nu muligt at frigive denne 12 års whisky. Selvom destilleriet hedder Glengyle Distillery, må de ikke anvende navnet til deres aftapninger. Derfor hedder hedder whiskyerne fra Glengyle Distellery, Kilkerran.

Det er en fremragende whisky, der kombinerer nuance og kompleksitet med en lys, duftende stil.
Den perfekte whisky, når du ønsker et strejf af Islay-stilen uden at blive blæst bagover.

Duftnoter: Noter af tør honning og blomsterlige aromaer, efterfulgt af antydninger af flødekaramel og korn/brød elementer. Der er også en antydning af saltlage, som en varm sommer brise fra havet.

Smagsnoter: I ganen får den en cremet tekstur og en mere tydelig mundfornemmelse end dens udseende umiddelbart antyder. Der er smag af peber, men med en smule sødme, som i en sød chili peber, efterfulgt af citrus noter og elementer af kanel, krydderi og vanille. Der er også antydninger af røg, som uden at være markant, bliver hængende i baggrunden. Eftersmagen er lang, med en karakteristisk tør peber, sat mod de lidt sødlige baggrundsnoter.


Pris: DKK 475.00 pr.fl.
NB! pris v/1 fl. kun 399.00 pr. fl.
Bestil:fl.

Angivne priser er DKK incl. 25,00% moms.
Forbehold for fejl, mellemsalg og afgiftsændringer.

 
Jernbanegade 36 - 4690 Haslev - Telefon 56 39 70 45 - Email: info@toenden.dk
CVR-nr. 38050141