Tilbage til forsiden
Vine Hedvin Spiritus Øl Mjød Kaffe The Delikatesser Gavekort Erhverv Arrangementer Rengøringsprodukter
 
Mombacho Ron - 21 Years Old (Port Finish) 43% - 70cl.

Mombacho produceres i Nicaragua, der med sit imponerende og spektakulære vulkanske landskab, har en jordbund og et klima, der er ideelt til dyrkning af sukkerrør. Her producerer nogle af de bedste rom i verden.

Mombacho 21 Years Old Port Finish har en kraftig og sammensat smag med god fedme og sødme. Eftersmagen er blød og vedholdende.

Rommen lagres i første omgang på Bourbon fade, og afsluttes efterfølgende på fade, der tidligere har været anvendt til lagring af Portvine i Dourodalen i Portugal. Et imponerende resultat!

Mombacho-serien
er produceret eksklusivt til den italienske rom-grossist F&G, der er beliggende i Torino i Piemonte. Rommen kommer fra Nicaragua, som først i 1937 begyndte på den mere kommercielle del af romproduktion.

Nicaragua er et af de lande med det største antal fade på lager og fadene er nøje udvalgt til rom Mombacho-serien. I Danmark er serien repræsenteret af forskellige produkter bl.a. 8 års, 12 års, 15 års, 21 års og 19 års, der har ligget de sidste 2 år på Armagnac fade. Rom-serien er opkaldt efter vulkanen Mombacho, der ligger i det vestlige Nicaragua. Vulkanen har ikke været i udbrud siden 1570, og området omkring er i dag et naturreservat hvor flora og faunaen er helt unik. Her dyrkes også sukkerrør, og disse indgår - efter at sukkeret er udvundet - i produktionen af Mombacho Ron.

Pris: DKK 1050.00 pr.fl. 70 cl.
Bestil:fl. 70 cl.

Angivne priser er DKK incl. 25,00% moms.
Forbehold for fejl, mellemsalg og afgiftsændringer.

Vis alle varer:
Nicaragua
 
Jernbanegade 36 - 4690 Haslev - Telefon 56 39 70 45 - Email: info@toenden.dk
CVR-nr. 38050141