Tilbage til forsiden
Vine Hedvin Spiritus Øl Mjød Kaffe The Delikatesser Gavekort Erhverv Arrangementer Rengøringsprodukter
 
Maxime Trijol 1989 40% - Grande Champagne - 70cl.

Med toner af vanilje, kakao og chokolade er denne cognac en helt dessert i sig selv. Det er en meget kraftfuld oplevelse med en lang dvælende eftersmag. Skænk denne Cognac minimum 15 minutter før den nydes. Den stiller krav om at få ro og fred til at åbne sig!

Denne cognac er en enkeltfadsaftapning, hvor druerne udelukkende kommer fra marker i Grande Champagne, som er det inderste område i regionen. Destilleringen er foregået i 1989. Cognacen har herefter tilbragt 20 år på fade.

Årgangscognac
Når man i cognacregionen tapper årgangscognac, sker dette efter de mest restriktive regler, og hele processen fra druemost til færdigtappet gammel Cognac på flaske, har været overvåget og kontrolleret af regionens "vagthund" BNIC. Til Maxime Trijols "vintage-kælder" hører to nøgler. Den ene opbevares på ejendommen, og den anden af BNIC. Når fadene har været tilset, eller der har været udtaget prøver, har dette været overvåget af en repræsentant fra BNIC. En meget besværlig og omstændig proces, men netop denne minutiøse kontrol giver sikkerhed for, at flaskerne indeholder, hvad etiketten oplyser, nemlig årgangscognac fra ét bestemt år.

Pris: DKK 1100.00 pr.fl. 70 cl.
Bestil:fl. 70 cl.

Angivne priser er DKK incl. 25,00% moms.
Forbehold for fejl, mellemsalg og afgiftsændringer.

 
Jernbanegade 36 - 4690 Haslev - Telefon 56 39 70 45 - Email: info@toenden.dk
CVR-nr. 38050141