Tilbage til forsiden
Vine Hedvin Spiritus Øl Mjød Kaffe The Delikatesser Gavekort Erhverv Arrangementer Rengøringsprodukter
 
Botanic London Dry Gin Premium

Den er let, den er tør, den er frisk og giver du den en håndfuld isterninger og et skud tonic har du muligvis verdens bedste G&T. Så let kan livet være nogle gange.

De flotte noter af enebær og frisk citrus siger stilen er London Dry. De delikate strejf af bl.a. mandler og søde bergamotappelsiner skriger, at standarten er Premium.


Destilleringen foregår i Warley, der ligger lidt vest for Birmingham, på det traditionsrige Langley Distillery og det er også under denne proces, man tilfører Botanic Gin de mange botaniske elementer der indgår i oplevelsen.

Råspritten bliver naturligvis destilleret på det fineste engelske korn og der bliver tilført mere end 10 forskellige botaniske elementer under destilleringen. Der bliver bl.a. benyttet mandler, citron, kardemomme, kanel, pebermynte og en række eksotiske frugter, alle disse er naturligvis 100% naturlige og man har allerede her en fremragende gin. Når vi snakker Botanic Gin er fremragende bare ikke helt nok. Derfor bliver ginnen transporteret til Williams & Humberts bodega i Jerez, W&H har lavet Sherry siden slutningen af 1800-tallet, hvor den får lov til at hvile sammen med en eksotisk citrusfrugt, der har det fantastiske navn "Buddhas hånd". Derefter bliver alkoholstyrken justeret ned til 40% og tappet på de iøjnefaldende flasker, der er formet som isterninger.

Pris: DKK 399.75 pr.fl. 70 cl.
Bestil:fl. 70 cl.

Angivne priser er DKK incl. 25,00% moms.
Forbehold for fejl, mellemsalg og afgiftsændringer.
 
Jernbanegade 36 - 4690 Haslev - Telefon 56 39 70 45 - Email: info@toenden.dk
CVR-nr. 38050141