Tilbage til forsiden
Vine Hedvin Spiritus Øl Mjød Kaffe The Delikatesser Gavekort Erhverv Arrangementer Rengøringsprodukter
 
Billet til Whisky smagning i Haslev, Torsdag d. 25. Oktober kl. 19.00

Det er med stor glæde og stolthed, at Tønden indbyder til eksklusiv whisky aften, Torsdag d. 25. oktober kl. 19.00 i Haslev Hallernes Selskabs Lokaler.

Det er helt ekstraordinært lykkedes at få besøg af aftenens special guest. som bliver Mr. Alasdair Stevenson ( i daglig tale kaldet Ally ), som er Brand Manager ved Billy Walkers "nye" spændende destilleri GlenAllachie.

Ally udviklede sin interesse for Skotsk whisky i en meget ung alder og han gik direkte ind i whisky branchen, efter at have færdiggjort sine studier ved Strathclyde University.

I 2011 blev han ansat af Billy Walker i BenRiach Distillerry Company, hvor han i over 5 år var en af de bærende kræfter i salget af bla. Glendronach og Glenglassaugh.

Da Billy Walker overtog GlenAllachie i 2016, var det helt indlysende, at ansætte Ally som Brand Manager. Ally er idag hovedansvarlig for salget af GlenAllachie i bla. hele Europa, Canada, Rusland og Afrika.

Med hensyn til smageprogrammet er det endnu ikke muligt, at oplyse detaljeret om dette, men vi kan allerede nu oplyse, at det bliver et festfyrværkeri af lækre og sjældne single malts.

Snyd ikke dig selv for at deltage i denne enestående whiskyaften !

Billetter a kun kr. 475,- kan købes hos Tønden eller på www.toenden.dk efter først til mølle princippet.

NB. MAX 32 DELTAGERE


Med Whisky Hilsen

Tønden

Pris: DKK 475.00 pr.stk.
Bestil:stk.

Angivne priser er DKK incl. 25,00% moms.
Forbehold for fejl, mellemsalg og afgiftsændringer.
 
Jernbanegade 36 - 4690 Haslev - Telefon 56 39 70 45 - Email: info@toenden.dk
CVR-nr. 38050141